Tarih: 18.05.2024 11:51

HEDEFE SON 180 DAKİKA!

Facebook Twitter Linked-in

HEDEFE SON 180 DAKİKA!

Aliağa Futbol Kulübü'nü tek golle geçen 52 Orduspor Futbol Kulübü,  rakibini eleyip, daha sonra da finalde Elazığspor-Efeler 09 Spor galibini yenerek adını 2.Lig'e yazdırmak istiyor.

TFF 3.Lig 1.Grup Play-Off 3.Tur ilk maçında Aliağa Futbol Kulübü'nü tek golle geçen 52 Orduspor Futbol Kulübü, önce rakibini eleyip, daha sonra da finalde ElazığsporEfeler 09 Spor galibini yenerek adını 2.Lig'e yazdırmak istiyor.

İnegöl ve Ayvalık'ı Geride Bıraktılar!

Mor Beyazlı ekip, Play-Off ilk turunda Yeni Ordu Stadyumu'nda ağırladığı İnegöl Kafkasspor'u önce uzatmaya giden müsabakada seri penaltı atışları sonucunda eledi. Ayvalık Belediyespor ile sahasında oynadığı karşılaşmada 1-1 berabere kalan Ordu temsilcisi, deplasmanda 2-0 galip gelerek turladı.

Aliağa'da Avantaj Ele Geçirildi!

52 Orduspor, TFF 3.Lig 1.Grup Play-Off 3.Tur ilk maçında sahasında ağırladığı İzmir temsilcisi Aliağa Futbol Kulübü'nü Anıl Şahin'in golüyle 1-0 mağlup etti ve rövanş öncesinde avantajlı eline geçirdi. Aliağa Futbol Kulübü, grup müsabakalarında oynadığı 28 müsabakada tek bir mağlubiyet bile almamışken, ilk yenilgisini 52 Orduspor ile oynadığı Play-Off karşılaşmasında aldı.

Hedef Deplasmanda Kazanmak!

Ordu ekibi, Aliağa Futbol Kulübü ile deplasmanda oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını Teknik Direktör Cahit Erçevik nezaretinde 52 Orduspor Gülyalı Turnasuyu Spor Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Takım, bu zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek finale yükselmek ve 2.Lig'e adım atmak istiyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —