Tarih: 12.07.2024 17:34

HAMARAT, TEKKİRAZ ASM PROJESİNİ YAKINDAN İNCELEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Milletvekili Hamarat'a ziyaretinde Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ve Ünye Belediyesi Meclis üyeleri eşlik etti. 

İlk olarak Tekkiraz'da yapımına başlanan ve bünyesinde 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu, Aile Sağlığı Merkezi (ASM), diş ünitesi ve gebe izleme merkezi bulunan Entegre Sağlık Merkezi'nin yapım aşamaları değerlendirildi. 

Protokol üyeleri diğer projelerden birisi olan Ünye-Akkuş Niksar Karayolu Şantiyesi projesinin inşaatıyla alakalı yüklenici firmadan detaylı bilgiler alarak incelemelerde bulundu.

“YAKINDAN HER ŞEYİ TAKİP EDİYORUZ”

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat: projelerimizi incelemeye geldik.  İnşallah açılışa da geleceğiz. Biz sıkıntıları vatandaşlarımıza yansıtmamak için uğraşıyoruz. Ve imkan oldukça da hizmetler gündeme geliyor. Ünyemizin mahallesine hizmet verebilecek konumda olan stratejik bir yer. Sağlık yatırımı çok önemli bir yatırım. Burası bizim mahallemiz. Yakından her şeyi takip ediyoruz. Bu hizmet en kısa zamanda bitecek inşallah. Hiçbir kriz hiçbir olumsuzluk bizim sağlık hizmetimizi etkilemeyecek. “dedi

“EMEĞİ GEÇENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı: sadece sağlık yatırımları değil aynı zamanda ulaşım yatırımları da devam ediyoruz. Sayın vekilimiz bizleri de yanına alarak işlerin ne durumda olduğuna bakmak üzere yanımızda. Bölge milletvekillerimizin bu işte önemli gayretleri var. Bizde ilçe başkanımızla birlikte takip ediyoruz. Yine bölgesine gelerek yatırımları yerinde inceliyor. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. 

“TEK TEMENNİMİZ KISA SÜRE İÇİNDE TAMAMLAMAK”

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan: Tekkiraz ASM son dönemde hizmet verme noktasında zorluk çekmekteydik. Ve tamamlandığında 1270 metrekare kullanım alanına sahip olacak. 112 acil sağlık istasyonunu da bünyesinde bandıracak.  Ve bunu buraya inşallah kazandıracağız.  Ve temennimiz kısa süre içinde tamamlamak. Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz ”dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —