Tarih: 12.07.2024 18:45

HAMARAT "BU YOLU EN YAKIN ZAMANDA BİTERECEĞİZ”

Facebook Twitter Linked-in

Gün boyunca yapılan çalışmaların süreci ve durumu hakkında bilgi alan Hamarat, Ünye ve bölge adına en önemli çalışma olan Ünye-Akkuş-Niksar yolu hakkında bilgiler verdi
30 Nisan 2023 tarihinde yapımına başlanan ve Anadolu’ya açılan kapılardan önemli bir yol olan 94 kilometrelik Ünye-Akkuş-Niksar yolunun 10. kilometresinde bulunan yol yapım çalışma alanında birtakım incelemelerde bulunarak yolun ilerleme süreciyle alakalı önemli bilgiler verildi. AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, “Hem genel hem yerel yönetim olarak el ele kol kola çalışmalarımızı devam ettiriyoruz, bu yolu en yakın zamanda bitireceğiz, çalışmalarımız tam gaz devam ediyor” ifadelerinde bulundu.
“BU YOLUN BİZLER İÇİN BÜYÜK ÖNEMİ VAR”
AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, “30 Nisan 2023 tarihinde temellerini attığımız 94 kilometrelik Ünye-Akkuş-Niksar yolunun yaklaşık onuncu kilometresinde sayın vekilimizle buradayız. Burası tamamlandığında iki kültürü ve iki ekonomiyi birbirine bağlayan bir yol olacaktır. Limanıyla entegre olduğunda ilimize ve ilçemize önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Olumlu bir gelişme oldu, bu gelişmeyi vekilimize bırakıyorum” dedi.
“SENEYE ASFALTLAMA İŞLEMLERİ BAŞLIYOR”
AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, “Geçen sene temeli atılan bir yol. Bu yol, bölgemiz ekonomisi açısından ve yaşamın kolaylaşması açısından çok eskiden beri devam eden işlek bir yol. Geç kalınmış bir çalışma aslında. Sayın Cumhurbaşkanımızın başlama işleminin bir an önce bitirilmesi konusundaki talimatıyla, ulaştırma bakanımız ve milletvekilleri olarak takip ediyoruz. Geçen senenin sonuna doğru aksama olmuştu. Genişletme çalışmamız devam ediyor. Önümüzdeki sene asfaltlama başlıyor. Bu yolu kullanan tüm vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun. 

ÜNYE FLASH HABER/ UMUT ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —