Tarih: 29.05.2024 18:34

GÜLŞAH BİLGİ VE ÖĞRENCİLERİ GÖZ DOLDURDU.

Facebook Twitter Linked-in

GÜLŞAH BİLGİ VE ÖĞRENCİLERİ GÖZ DOLDURDU.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye Kültür Sanat Konağı bahçesinde Gülşah Art Studio Karma Resim sergisi açıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye Kültür Sanat Konağı'nın ev sahipliği yaptığı, Gülşah Art Studio tarafından düzenlenen Karma Resim Sergi. "Konakta Sanat Var" sloganıyla sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 

Yaklaşık iki senedir öğrencilere sanatın her dalına ait eğitimlerin verildiği Gülşah Art Studio sanat merkezinin Resim Sergisinde öğrencilerin 9 aylık hünerleri ziyaretçilerden tam not aldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen açılışta 200’yakın resim sergilendi.  Ayrıca kendileri için kurulan sahnede müzik becerilerini sergileyen öğrenciler, farklı eserlerde, Ukulele, Gitar, Keman, Piyano çalarak katılım sağlayanların beğenisini kazanarak, ailelerini gururlandırdılar.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülşah Bilgi sergi açılışı öncesi şunları söyledi, "Hayalimdeki sanat merkezini yavaş yavaş oluşturuyoruz.  Konak’ta iki senedir faaliyet göstermekteyiz.  Resim alanında her bir farklı branşlar olmak üzere çalışmalar yapıyoruz. 4 yaştan tüm yetişkinlere hitap eden kurslarımız var, müzik alanında farklı dallarımız var. Alanında uzman öğretmenlerimiz var. Eylül ayında başladık ve bu ürünleri ortaya koymaya karar verdik burada da 200’e yakın resmimiz var ziyaretçilerimizi bekliyoruz. “ Dedi

Programa katılım sağlayan, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Oda Başkanları, STK’lar, Sanat Merkezi Eğitmenleri açılış kurdelesini kestikten sonra sergiyi yerinde incelediler ve öğrencileri ortaya koymuş oldukları sanattan dolayı tek tek tebrik ettiler.

 

ÜNYE FLASH HABER / UMUT ÖZTÜRK

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —