Tarih: 03.08.2024 15:14

GÜLER ”VATANDAŞIMIZIN HAKKINI KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Facebook Twitter Linked-in

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 2024/2025 sezonu kabuklu fındık alım fiyatlarını Levant kalite için 130 TL, Giresun kalite için 132 TL olarak açıklamış, desteklerle birlikte fiyatın 135 liraya kadar arttığı belirtilmişti.

Fındık fiyatının belli olmasının ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

“Toprak Mahsulleri Ofisi 2024 yılı fındık alım fiyatları Levant kalite fındık 133 TL, Giresun kalite fındık 135 TL olarak belirlenmiştir.”diyen Başkan Güler yaptığı paylaşımda şöyle dedi;

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı'ya ilimiz ve bölgemiz adına teşekkür ediyor, açıklanan fiyatın üreticilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kararlı bir tutum ve ayağı yere basan sağlıklı politikalar ile fındık sektörünün ekonomik bağımsızlığını korumak için üreticilerimiz ile dayanışma içinde olmaya, bölge insanımızın arkasında durmaya, haklarını korumaya devam edeceğiz.”

ORDU OLAY

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —