Tarih: 20.06.2024 09:48

ENVER YILMAZ KORGAN'DA.

Facebook Twitter Linked-in

66. Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivali: Korgan'ın Kalbinde Bir Buluşma

Korgan ilçesinde düzenlenen 66. Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Festivalin öne çıkan konukları arasında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı Enver Yılmaz da yer aldı. İyi Parti Genel İdare Kurulu üyesi ve Teşkilat Başkanı Av. Rıdvan Yalçın ile İyi Parti Ordu İl Başkanı Murat Melikşah Genç'in de katılımıyla gerçekleşen etkinlik, hemşehrilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Yılmaz, festival kapsamında yaptığı konuşmada, yayla havasında, hemşehrileriyle buluşmanın keyfini çıkardıklarını belirtti. Korgan ilçesinin, 31 Mart yerel seçimlerinde kendilerine ve Belediye Başkanları Sait Korgan'a gösterdiği destek için minnettarlığını dile getiren Yılmaz, "Korgan'ın bu büyük teveccühüne layık olabilmek için iki ayda 5 kez ilçemizi ziyaret ettik, etkinliklere katılım sağladık." şeklinde konuştu.

Her bir Korganlıya samimi ve sıcak muhabbetleri için teşekkürlerini ileten Yılmaz, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Her zaman bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. İyi ki varsınız." ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

Festival, sanat ve kültür etkinliklerinin yanı sıra yöresel lezzetlerin de sunulduğu bir atmosferde geçti. Katılımcılar, geleneksel dans gösterileri, konserler ve sergilerle renklenen etkinlikte bir araya gelerek dostluklarını pekiştirdi.

Korgan Belediyesi'nin düzenlediği bu anlamlı festival, ilçenin kültürel ve sosyal yaşamına katkı sağlamanın yanı sıra, birlik ve dayanışma ruhunu da güçlendiriyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —