• BIST 100

    10922,86%-0,52
  • DOLAR

    42,43% 0,16
  • EURO

    48,91% -0,07
  • GRAM ALTIN

    5537,05% -0,30
  • Ç. ALTIN

    9229,23% -0,08

EN POZİTİF YENİ NESİL EĞİTİM KURUMU TÖRENLE AÇILDI

Ünye’de eğitim alanında yenilikçi bir adım atan Özel Ünye En Pozitif Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi, düzenlenen açılış töreniyle kapılarını öğrencilere ve velilere açtı.

12.09.2024 16:06:00 454 0
EN POZİTİF YENİ NESİL EĞİTİM KURUMU TÖRENLE AÇILDI

EN POZİTİF YENİ NESİL EĞİTİM KURUMU TÖRENLE AÇILDI

Ünye’de eğitim alanında yenilikçi bir adım atan Özel Ünye En Pozitif Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi, düzenlenen açılış töreniyle kapılarını öğrencilere ve velilere açtı. 

Gölevi Mahallesi Toki 1.  Sokak’taki gerçekleşen açılış törenine Ordu Valisi Muammer Erol, AK Parti Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, Oda başkanları, STK temsilcileri,  ve çok sayıda davetli katıldı. 

İşletmeciliğini eğitimciler Neriman Gülay ve Elif Alaca’nın yaptığı kurumun açılışı, bölge protokolü ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Elif Alaca: “Güzel Başarılara ve Unutulmaz Anılara İmza Atacağımıza İnanıyoruz”

Açılışta konuşma yapan işletme sahiplerinden Elif Alaca, yeni nesil eğitim anlayışlarıyla öğrencilerine ilham vermeyi hedeflediklerini belirtti. Alaca, “Bugün burada birlikte çıktığımız bu heyecan verici yolculuğun ilk adımını atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İş ortağım Neriman Hanım ve ben, yeni nesil eğitim anlayışımızla öğrencilerimize ilham vermeyi, onları akademik başarının yanı sıra yaşam becerileriyle de geliştirmeyi hedefliyoruz. Eğitim bizim için sadece bilgi değil, aynı zamanda sevgi, saygı ve güven üzerine kurulu bir ortamda gelişim demektir. Hep birlikte güzel başarılara ve unutulmaz anılara imza atacağımıza inanıyoruz. Kursumuzun herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz,” dedi.

Başkan Tavlı: “Eğitim Kurumlarının Sorumluluğu Çok Kıymetli”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, eğitim kurumlarının üstlendiği büyük sorumluluğa vurgu yaptı. Tavlı, “Bizim işlerimizde bir hata yaptığınızda, bozarsınız, yenisini yaparsınız. Ancak neslin yetiştirilmesinde yapılan bir hata, ülkenin geleceğini tehlikeye atabilir. Bu nedenle eğitim kurumlarının üstlendiği sorumluluk çok kıymetli ve çok önemli. Sizlerin burada önce para kazanmaktan öte nesillerin yetişmesine verdiğiniz önemi çok iyi bildiğimden dolayı, şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Elmas: “Eğitilmiş, Dürüst ve Adil İnsanlara İhtiyacımız Var”

Bir dizi program için Ünye’de bulunan AK Parti Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, açılışta yaptığı konuşmada eğitimin önemine dikkat çekti. Elmas, “Bir eğitim kurumunun açılışı söz konusu olduğunda hemen katılmayı uygun gördük. Eğitim-öğretim faaliyetlerine katkı yapan değerli meslektaşlarımızın ve burada görev alacak öğretmenlerimizin başarılarının devamını diliyoruz. En çok ihtiyacımız olan şey, kendine güvenen, dürüst, gayretli, ilkeli ve adil insanlardır. Her şeyi temin edebiliriz ama özgüven sahibi, adil, gayretli ve dürüst insanları bulmak zordur. Bu niteliklerin geliştirilmesinde emeği geçen eğitim kurumlarımız canla başla çalışıyor. En Pozitif Eğitim Kurumu’nun da bu çabalara önemli katkılar sunacağına inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun,” dedi.

 

 

 

Milletvekili Şanlıtürk, “Geçmiş olsun Kumru. Allah beterinden saklasın.”

Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın “24 Kasım Öğretmenler Günü” Mesajı

SAMSUN’DA KÜLTÜR VE TURİZM ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI

Ordu Valisi Muammer EROL’un 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Kumru ilçesinde çıkan örtü yangınına ekipler müdahale ediyor.

ÜNYE’DE YAVİ–İNKUR BAĞLANTI YOLU BETONLA YENİLENİYOR

CÜRİ İSİMİ, RUM VE ERMENİCE DEĞİL...

ÜNYE 1957 SPOR EVİNDE MORAL BULDU...

BAŞKAN FATİH TİTİZ’İN YÖNETİMİ BELLİ OLDU

OMÜ’de Yemek Bursu başvuruları açıldı

İYİ Parti Lideri Dervişoğlu’ndan Ordu’da “Komisyon” Tepkisi: “Tanımıyorum, Tanımayacağım”

Ünye'deki Kazada Esnaf Odası Başkanı Hayatını Kaybetti!

ORDU’DA HAVA SICAKLIKLARI DÜŞECEK!

ÜNYE KADIN SPOR KULÜBÜ GİRESUN’DAN ELİ BOŞ DÖNDÜ!

Ünye Çevre Platformu’ndan “Nostalji Kum Futbol Turnuvası” Gösteri Maçı

“BU YANLIŞTAN DÖNÜLMELİDİR!”

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR, TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL SÜPER LİGİ’NE HAZIR

Tarihi komisyon İmralı'ya gidiyor

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla anlamlı ziyaret

Ünye Kadın Spor’dan Sekiz Oyuncuya Millî Davet

Ünye’de Panelvan Minibüs Tıra Arkadan Çarptı!

Akımın Sıradaki Durağı Ordu

Emine Gülmez Gözyaşlarıyla Uğurlandı..

KORKMAZ’DAN İLÇE MÜFTÜSÜ BAYCAN’A ZİYARET

Ordu’da Gıda Denetimleri Sürüyor

Ünye 1957 Spor, Kritik Erzincangücü Sınavına Çıkıyor

ANAHTAR PARTİ’DE ÜYE KAYITLARI SÜRÜYOR

MUSA KIRANLI, KONFEDERASYON GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA GETİRİLDİ

Çatalpınar’da Öğretmenler ve Şehitler Dualarla Anıldı

CUMHURİYET MAHALLESİNDE ALTYAPI SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 13 10 1 2 20 32
2.FENERBAHÇE A.Ş. 13 9 0 4 18 31
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 13 6 1 6 7 24
5.GÖZTEPE A.Ş. 13 6 2 5 9 23
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 13 6 3 4 0 22
7.BEŞİKTAŞ A.Ş. 13 6 4 3 5 21
8.CORENDON ALANYASPOR 13 3 4 6 -1 15
9.KOCAELİSPOR 13 4 6 3 -4 15
10.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 13 3 5 5 -5 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.KASIMPAŞA A.Ş. 13 3 6 4 -5 13
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
15.GENÇLERBİRLİĞİ 13 3 8 2 -6 11
16.İKAS EYÜPSPOR 13 2 8 3 -9 9
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 13 1 6 6 -18 9
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 13 2 9 2 -11 8