• BIST 100

    9072,65%0,31
  • DOLAR

    37,99% 0,41
  • EURO

    41,22% 0,80
  • GRAM ALTIN

    3695,49% 0,45
  • Ç. ALTIN

    5953,32% -0,52

EKSA GAYRİMENKUL’DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Ünye’nin yatırım sektöründeki yeni ve iddialı ismi EKSA Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, görkemli bir törenle kapılarını açtı.

GÜNDEM 12.09.2024 15:35:00 644 0
EKSA GAYRİMENKUL’DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

EKSA GAYRİMENKUL’DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Ünye’nin yatırım sektöründeki yeni ve iddialı ismi EKSA Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, görkemli bir törenle kapılarını açtı.

EKSA Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı açılış programına, AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, Ordu Valisi Muammer Erol, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan,  Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, Ünye İlçe Jandarma Komutanı Muammer Aytekin, AK Parti Ünye Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, Ünye Ticaret Odası Başkanı Mustafa Uslu, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman ve çok sayıda Davetli ve Ünyeli vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

12 Eylül Perşembe günü 13.30’da Kaledere Mahallesi Devlet Sahil Yolu caddesi üzerinde açılışı gerçekleşen EKSA Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı ofisi bundan böyle artık Ünye’nin Gayrimenkul sektöründe yeni yüzü olacak.

Brooker ve EKSA Gayrimenkul kurucu ortaklarından Asil Mert Korkmaz, açılış konuşmasında, sektördeki deneyimlerinden bahsederek “Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından edindiğimiz tecrübelerle, sektöre içeriden ve dışarıdan objektif bir bakış açısıyla yaklaşarak yapılması ve yapılmaması gerekenleri not aldık.” dedi.

Açılış töreninde konuşma yapan AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, genç girişimcilere destek vererek önemli mesajlar iletti. Elmas, bir şairin sözlerini hatırlatarak, “Cenazemde olmasın çelengim, top arabam. Beni götürsün sadece dört inanmış adam. Dört inanmış adam bir araya gelmiş, genç kardeşlerimiz bir kurum kurmuş” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı” En Karlı Satım Alım. Hem alan hem satan kazanacak. Bu işlemler artık Allah’ın izni ile en güvenilir ortamlarda halledilmiş olacak” dedi.

VEKİL NAZIM ELMAS; EN KISA SÜREDE BAŞKA ÜLKELERDE DE ŞUBELERİ GÖRMEK İSTERİZ

Açılış töreninde konuşma yapan AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, genç girişimcilere destek vererek önemli mesajlar iletti. Elmas, bir şairin sözlerini hatırlatarak, “Cenazemde olmasın çelengim, top arabam. Beni götürsün sadece dört inanmış adam. Dört inanmış adam bir araya gelmiş, genç kardeşlerimiz bir kurum kurmuş. Hayırlı uğurlu olsun diyorum, sadece Türkiye’de değil en kısa sürede  Fransa, Almanya, Amerika şubelerini de istiyoruz. Durmak yok yola devam ifadeleriyle gençlerin girişimci ruhunu övdü ve başarı dileklerinde bulundu.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, açılışta yaptığı konuşmada EKSA’nın “En Karlı Satım Alım” mottosunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Zaten söylemişsiniz. En Karlı Satım Alım. Hem alan hem satan kazanacak. Bu işlemler artık Allah’ın izni ile en güvenilir ortamlarda halledilmiş olacak. Bugün siz değerli gençlerimizin heyecanını ve mutluluğunu paylaşmak için buradayız. Cenab-ı Allah çıktığınız yolda cesaretinizi ve gücünüzü artırsın, hayırlı işlere sizleri vesile kılsın.”

“EKSA’YI 82 MADDEYLE KURDUK”

Brooker ve EKSA Gayrimenkul kurucu ortaklarından Asil Mert Korkmaz, açılış konuşmasında, sektördeki deneyimlerinden bahsederek, EKSA’nın kuruluş sürecini anlattı:

“Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından edindiğimiz tecrübelerle, sektöre içeriden ve dışarıdan objektif bir bakış açısıyla yaklaşarak yapılması ve yapılmaması gerekenleri not aldık. Bu notlarla 82 madde oluşturduk ve EKSA’yı kurduk. EKSA, sadece komisyon almak için çalışan bir emlak ofisi değil; gayrimenkulde doğru yatırımın, doğru fiyatın ve güvenin adresidir.”

Korkmaz, konuşmasında ayrıca kurucu ortakları Emirhan Cerrahoğlu, Atakan Özalp ve Şükrü Çiloğlu’na teşekkür ederek, “Bizlerle bu yolda yürüyen ortaklarımızın desteğiyle, EKSA’nın Ünye’de başlayıp Türkiye’nin güvenilir gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı şirketi olacağına inanıyoruz” dedi.

 

 

 

BÜYÜKŞEHİR HEYELAN İLE MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

Fatsaspor, zirveye adım adım!

FINVER projesi sınırlarını aştı!

MELET 3. ETAP ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILDI

DEMİRSPOR, SÜPER AMATÖR LİG’DE…

EKREM İMAMOĞLU'NA OY YERİNE MEKTUP!

Fatsa’da İntihar Girişimi Son Anda Engellendi

Ünye’de Genç Kadının Şüpheli Ölümü!

Ünye 1957 Spor, Teknik Direktör Ramazan Silin ile Anlaştı

İYİ Partililer Ordu’da İftar Programında Buluştu

Ordulu Samet Özdemir’e AK Parti’de Önemli Görev...

Ünye 1957 Spor ve Teknik Direktör İsmail Batur’un Yolları Ayrıldı...

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş Ordu’da...

EMEKLİLER İKRAMİYEDE 4.000 Tl GÖRMEYİNCE ŞAŞIRMAYIN..

ANAHTAR PARTİ ORDU İL KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ...

Ünye 1957 Spor, Evinde Kazanarak Zirve Takibini Sürdürdü

MARAL "ÜNYE'DE İMAMOĞLU'NA OY VERMEK İÇİN YOĞUN KATILIM VAR"

Ankara'da çalıştığı inşaatta iş kazasında hayatını kaybetti.

Ramazan Bayramı tatilinde Ordu Giresun Havalimanı için ilave seferler planlandı.

TURNASUYU MAHALLESİ’NDE BAŞLATILAN ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kahverengi kokarca zararlısıyla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

ORDU’DA OTOBÜS FİYATLARINA BÜYÜK ZAM!

Orduspor 1967 A.Ş. ZİRVEDEN UZAKLAŞTI!

ÜNYE'DE PUANLAR PAYLAŞILDI

PELİTLİYATAK'TA EV KÜLE DÖNDÜ.

BÜYÜKŞEHİR’DEN DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİK

Terme’de Vahşi Cinayet: Bilezikleri için boğazını kesip ateşe verdiler

Fatsa Protokolünden TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’a Ziyaret

Ordu-Giresun Havalimanı’nda Sefer Sayısı Arttırılıyor

ÜNYE KADIN FUTBOL KULÜBÜ, BUGÜN GALİBİYET İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR!

Yükleniyor

BÜYÜKŞEHİR HEYELAN İLE MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

FINVER projesi sınırlarını aştı!

MELET 3. ETAP ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILDI

Ramazan Bayramı tatilinde Ordu Giresun Havalimanı için ilave seferler planlandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kahverengi kokarca zararlısıyla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

ORDU’DA OTOBÜS FİYATLARINA BÜYÜK ZAM!

ÜNYE'DE PUANLAR PAYLAŞILDI

BÜYÜKŞEHİR’DEN DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİK

Ordu-Giresun Havalimanı’nda Sefer Sayısı Arttırılıyor

Ordu'da Kaybolan Çuval Yerine Konuldu

EKREM İMAMOĞLU'NA OY YERİNE MEKTUP!

İYİ Partililer Ordu’da İftar Programında Buluştu

Ordulu Samet Özdemir’e AK Parti’de Önemli Görev...

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş Ordu’da...

ANAHTAR PARTİ ORDU İL KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ...

MARAL "ÜNYE'DE İMAMOĞLU'NA OY VERMEK İÇİN YOĞUN KATILIM VAR"

Fatsa Protokolünden TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’a Ziyaret

CHP Ünye’de Cumhurbaşkanlığı Ön Seçimi: Üye Olmayanlar da Oy Kullanabilecek

BAŞKAN MARAL “HEDEF ALINAN YALNIZCA CHP DEĞİL, MİLLETİN TA KENDİSİDİR”

ANAHTAR PARTİ ÜNYE'DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Ankara'da çalıştığı inşaatta iş kazasında hayatını kaybetti.

Samsun'da uygulamaya konulan yeni fiyat tarifesi ile birlikte çayın ücreti kahvehanelerde 15 TL, çay ocaklarında ise 12,5 TL oldu.

Ünye Rotakids Kulübü’nden Kültürel Mirası Yaşatan Etkinlik

ORDU’DA BAHÇE VE ANIZ YANGINLARI ARTTI

ODÜ 19 Yaşında

Fatsa Belediyesi 5 yeni iş makinesi aldı.

FATSALI KADINLAR DÜNYAYA SESLENDİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir otopark daha kazandırıyor.

BAŞKAN GÜLER ORUCUNU ORDU’DAKİ İŞİTME ENGELLİLERLE AÇTI

Samsun Büyükşehir’den engelli bireylere özel uygulama

YEŞİLAY,SAĞLIK,EĞİTİM,KÜLTÜR

ÇAKIRTEPE PELİTPARK / HAFTANIN YORUMU

ÜNYE MERMER BİR KONU BİR KONUK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 27 22 0 5 41 71
2.Fenerbahçe 26 19 2 5 40 62
3.Samsunspor 27 15 6 6 14 51
4.Beşiktaş 26 12 6 8 13 44
5.Eyüpspor 27 12 7 8 11 44
6.Gazişehir Gaziantep 26 11 10 5 1 38
7.Göztepe 26 10 9 7 10 37
8.İstanbul Başakşehir 26 10 10 6 4 36
9.Trabzonspor 26 9 9 8 12 35
10.Kasımpaşa 27 8 8 11 -5 35
11.Rizespor 27 10 14 3 -12 33
12.Antalyaspor 27 9 12 6 -21 33
13.Konyaspor 27 8 12 7 -7 31
14.Alanyaspor 27 8 12 7 -9 31
15.Bodrum FK 27 8 13 6 -9 30
16.Sivasspor 27 7 14 6 -12 27
17.Kayserispor 26 6 11 9 -19 27
18.Hatayspor 26 4 15 7 -17 19
19.Adana Demirspor 26 2 20 4 -35