Tarih: 11.06.2024 12:13

Dervişoğlu’ndan Akşener’e sitem!

Facebook Twitter Linked-in


Dervişoğlu’ndan Akşener’e sitem!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, “Ben bu partinin genel başkanıyım, partinin dününe bugününe yarınlarına sekte vuracak adımlara izin vermem. Ben kimsenin memuru değilim." diyerek Akşener-Erdoğan görüşmesini olumlu bulma

Geçtiğimiz haftaya damga vuran Akşener-Erdoğan görüşmesinin yankıları sürüyor. İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştü. 

Akşener cephesinden görüşme talebinin Erdoğan'dan geldiği bilgisi paylaşılırken, İYİ Parti yönetimi bilgileri olmayan görüşmeden duydukları rahatsızlığı kamuoyuyla paylaştı.

"Görüşmeden haberim yoktu"

Siyaset gündemine bomba gibi düşen görüşmeye dair İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da ilk kez konuşarak sert sözler sarf etti...

HaberTürk televizyonunda katıldığı bir programda konuşan İYİ Parti lideri Dervişoğlu, Akşener-Erdoğan görüşmesinden daha önce haberinin olmadığını, görüşmeyi İletişim Başkanlığı'nın sosyal medyada yaptığı paylaşımla gördüğünü söyledi.

“Muhatap olarak benim alınmam gerekirdi” 

Dervişoğlu, görüşme hakkında kendisine bilgi verilmediğini ve muhatap alınması gereken kişinin kendisi olduğunu vurgulayarak, "Beni ilgilendiren tarafı İYİ Parti'nin genel başkanı benken, Sayın Erdoğan'ın Sayın Akşener ile görüşmesi. Muhatap olarak benim alınmam gerekirdi.” dedi.

-“Ben kimsenin memuru değilim” -

Görüşmenin kendisi açısından bir sorun teşkil etmediğini belirten İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, ancak görüşmeyi olumlu bulmadığını da ifade ederek, şu açıklamayı yaptı:

"Bazı insanlar boyuna posuna bakmadan Hasan Dağı'na oduna gitmeye kalkışırlarsa şayet işte o zaman benden ummadıkları bir tepkiyi görebilirler. Ben bu partinin genel başkanıyım, partinin dününe bugününe yarınlarına sekte vuracak adımlara izin vermem. Ben kimsenin memuru değilim."

Akşener'in, görüşme sonrasında kendisini bilgilendirdiğini ve Erdoğan ile Türkiye'nin sorunları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını aktardığını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —