Tarih: 20.06.2024 08:49

Çamlık’ta bu görüntüler Ünye’ye yakışmıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Çamlık’ta bu görüntüler Ünye’ye yakışmıyor!
Ünye Çamlık’ta piknikçilerin geride bıraktığı çöpler, gelişi güzel yakılan ateşler ve gelişigüzel kurulan kamp çadırları, Çamlıkta gezen ve piknik yapmak için gelen vatandaşları rahatsız ederken; bu görüntüler Ünye’ye yakışmıyor!
Yaz mevsiminin gelmesi, okulların kapanmasıyla yaz tatilinin başlaması ve özellikle Kurban Bayramı dönemiyle birlikte Ünye’de şehir nüfusu artıyor. Yaz sıcaklarından bunalan ve tatili serin mesire yerlerinde arayan vatandaşlar, şehrin merkezinde göz bebeği olan Ünye Çamlığı tercih ediyor.

Ünye Çamlığı’na gelen vatandaşlar, son günlerde Ünye’ye yakışmayan görüntülerle karşı karşıya kaldı… 

Çevreye ve doğaya karşı duyarsız bazı vatandaşlar tarafından bırakılan atıklar, çöpler, gelişi güzel kurulan kamp çadırları ve çamlık içinde gelişi güzel yakılan ateşler, Ünye Çamlığına gezmek için ve ailesiyle piknik yapmak için gelen vatandaşlarda rahatsızlığa ve tepkiye yol açtı. 

Ünyeli vatandaşlar bu durumun Ünye’ye ve Ünyelilere yakışmadığını, Ünye Çamlığı içinde kontrolsüzce gelişigüzel yakılan ateşlerin olası bir tehlikeye yol açabileceğini, piknikçilerin arkalarındaki çöplerin çok çirkin bir görüntü oluşturduğunu ve çevre kirliliğine yol açtığını, gelişi güzel kurulan kamp çadırlarının görüntü kirliliğine sebep olduğunu ifade ettiler. 

Vatandaşlar, tüm Ünyelileri çevreyi ve doğayı korumaları için çağrıda bulundu. 

Ünye Kent Haber 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —