-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,10% 0,06
-
EURO
50,89% -0,22
-
GRAM ALTIN
7210,68% -1,71
-
Ç. ALTIN
11762,72% -0,52
BÜYÜKŞEHİR 114 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ EĞİTİM VERDİ
Ordu Büyükşehir Belediyesinin Meslek Ve Sanat Eğitim Kursları (Ormek) 114 Bin 337 Kişiye Çeşitli Meslek Gruplarında Ücretsiz Eğitim Verdi
KURSLAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK) açıldığı günden bu yana aşçılıktan hasta bakımına, operatörlükten geleneksel el sanatlarına kadar 5 bin 678 farklı grupta 114 bin 337 kursiyere ücretsiz meslek ve sanat eğitimi verdi.
Birçok branşta açılan kurslarla Ordululara hem mesleki beceri hem de kişisel gelişim imkânı sunan ORMEK, bu yıl da yoğun ilgiyle karşılaşıyor.
Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK), vatandaşların bilgi ve beceri yönünü geliştirmelerine ve ev ekonomilerine katkı sağlamalarına yönelik faaliyetlerine devam ediyor. Toplumun her kesimine yönelik eğitimler veren ORMEK, açtığı kurslarla vatandaşlara meslek ve sanat eğitimi imkânı sunuyor.
65 BİN 868 KİŞİ SERTİFİKA SAHİBİ OLDU
Altınordu, Fatsa, Ünye, Çatalpınar ve İkizce ilçelerinde faaliyetlerine devam eden ORMEK, açıldığı günden bu yana önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Eğitimlerini ara vermeden sürdüren ORMEK, geçen süre zarfında 5 bin 678 farklı grupta 114 bin 337 kursiyere meslek eğitimleri verdi. Bu kurslarda başarılı olan 65 bin 868 kursiyer eğitimler sonunda sertifika almaya hak kazandı. Bir yandan çeşitli alanlarda mesleki bilgi edinen kursiyerler bir yandan da el becerilerini güçlendiren kazanımlar elde etti.
YENİ SEZONDA DA KURSLAR DEVAM EDİYOR
Her yıl binlerce vatandaşa ücretsiz eğitim imkânı sağlayan ORMEK, bu dönem de başvurularını sürdürüyor. Ordu’nun 5 ilçesindeki kurs merkezlerinde verilen eğitimler, her yaş grubundan vatandaşın hayatına dokunuyor. Kimi kursiyer yeni bir meslek edinmek için, kimi sosyal hayata daha aktif katılmak, kimi ise yeni hobiler kazanmak için ORMEK’in kapısını çalıyor.
Kurslardan yararlanmak isteyen vatandaşlar ORMEK kurs merkezlerine giderek kayıtlarını yaptırabiliyor.
ÜNYE KADIN FUTBOL KULÜBÜ’NDEN GOL ŞOV! 7-0
İFTAR SOFRASI MESUDİYE’DE KURULDU
ÜNYE’DE İSTİKLAL RUHU 105. YILINDA YENİDEN CANLANDI
Fatsa’da Otomobil ile Hafriyat Kamyonu Çarpıştı
HAL ESNAFI İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ…
Aybastı’da Mangala Turnuvası Tamamlandı: İlçe Birincisi Medine Maytalman Oldu
Ordu’da 12 Mart Coşkusu
KORKMAZ: “VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ”
Akkuş’ta İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Anıldı
SARIKAHRAMAN: “BİZİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR!”
ANAHTAR PARTİ ORDU’DA GÖREV DEĞİŞİMİ: İL BAŞKANLIĞINA VEKALETEN AHMET TİRE
ANAHTAR PARTİ ORDU İL BAŞKANI İRFAN ÖKSÜZ İSTİFA ETTİ
Titiz’den OBB’ ye Su Tepkisi
Prof. Dr. Ersanlı: "Akran zorbalığı kişide derin izler bırakıyor.
FATSA’LI ÖĞRENCİDEN BÜYÜK BAŞARI!
MHP’li Şanlıtürk: “Fındıkta Rekolte Oyunu Bu Yıl da Sahneye Konuldu”
Karşıyaka Ortaokulu’na Şehit Bilgin Çelenk’in İsmi Verildi
ASKF’DEN SPOR KULÜPLERİNE BEYANNAME UYARISI
ÜFK İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
Acı haber geldi: İran'da aracına İsrail füzesi isabet eden Türk TIR şoförü yaşamını yitirdi
Yukarıtepe–Akçatepe Bağlantı Yolu 3 Yıl Sonra Yeniden Ulaşıma Açıldı
EMEKLİ MAAŞI VE BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEMELERİ ÖNE ÇEKİLDİ
Bayramca ve Saraçlı Mahallelerinde Semt Sahaları Tamamlandı
ÜNİVERSİTE KENTLE BARIŞMAMIŞ”
Fatsa Sokaklarında Temizlik Mesaisi Sürüyor..
ORDU ORGAN BAĞIŞINDA 13. SIRADA
Karayolunda Zemin Çöktü!
GÖNÜL SOFRASI GÖLKÖY’DE KURULDU
ORDULU GENÇLER FİKİRLERİYLE YARIŞIYOR
Vali Muammer Erol’dan 12 Mart Mesajı
Yükleniyor






