Tarih: 17.09.2024 13:35

BOLAMAN’IN CAZİBESİ ARTIYOR

Facebook Twitter Linked-in

BOLAMAN’IN CAZİBESİ ARTIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa Bolaman’ın Cazibesini Arttırıyor. Bolaman Park’ın Ardından Bu Kez Dış Cephe Ve Sokak Sağlıklaştırma Çalışmalarıyla Bolaman Fatsa’nın Cazibe Merkezi Olacak

Altınordu, Ulubey, Perşembe ve Gürgentepe’de cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren, Kumru’da da çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçeleri sağlıklı ve modern binalarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, Fatsa ilçesinin turizm açısından önemli mahallelerinden birisi olan Bolaman’da da benzer iyileştirme çalışmalarını hayata geçirmeye hazırlanıyor.

3 SOKAKTA UYGULANACAK

Bolaman’da 3 bin 100 metrekarelik alanda 25 yapı ve 3 sokakta uygulanacak proje kapsamında sokak girişinde bulunan zemin katlar taş kaplama, üst katlar ahşap kaplama yapılacak. Mavi ve yeşilin gölgesinde dokuyu zenginleştirilmesi için seçilen ahşap ve taş malzemeler yanında krem renk boya uygulaması gerçekleştirilecek. Böylece yine Ordu Büyükşehir Belediyesinin restorasyon çalışması yapacağı, sivil mimari örneklerinden bir tanesi olan Haznedaroğlu Konağı ile uyumlu bir bina sağlıklaştırması yapılacak.

AÇIK HAVA SATIŞ ALANI OLUŞTURULACAK

Proje kapsamında cami sokağı, el sanatları ve organik ürünlerin satışına uygun olarak tasarlanacak. Ahşap modülden oluşan satış birimlerinde ürün sergi ve satışları yapılacak.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —