-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,32% 0,21
-
GRAM ALTIN
6333,23% 1,40
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00
Basketbolun Kalbi Ordu’da Attı: Türkiye Finalli Yolcuları Belli Oldu!
Altınordu Atatürk Spor Salonu’nda dört gün süren organizasyonda pota altındaki kıyasıya mücadele, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı koordinesinde, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Küçükler Basketbol Türkiye Yarı Finalleri, 9 Mayıs Cuma günü oynanan final karşılaşmalarıyla sona erdi. Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu ve Altınordu Atatürk Spor Salonu’nda dört gün süren organizasyonda pota altındaki kıyasıya mücadele, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.
Ordu’nun yanı sıra Ankara, Çorum, Erzurum, Giresun, Ağrı, Samsun, Sinop, Tokat ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen takımlar, Türkiye Finalleri’ne yükselmek için ter döktü. Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlar, 12-16 Haziran 2025 tarihlerinde Isparta’da düzenlenecek Türkiye Finalleri'nde yer alma hakkı kazandı.
Final karşılaşmalarının ardından düzenlenen törende madalya ve başarı belgeleri, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel tarafından takdim edildi. İl Müdürü Hakan Yüksel: “Parkede centilmenlik, mücadele ve dostluk hakimdi”
Müsabakaların ardından açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, şu ifadeleri kullandı:
“Dört gün boyunca sahada yalnızca basketbol değil, centilmenlik, mücadele ve dostluk da vardı. Genç sporcularımızın her biri büyük bir özveriyle oynadı ve bizlere umut verdi. Antrenörlerimizi, hakemlerimizi, organizasyonda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımızı ve en önemlisi sporcularımızı yürekten kutluyorum. Dereceye giren okullarımıza Türkiye Finalleri’nde başarılar diliyorum. Ordu, sporun her alanında olduğu gibi basketbolda da önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edecektir.”
Dereceye Giren Okullar
Kızlar Kategorisi:
Ankara Çankaya Türkiye Noterler Birliği Ortaokulu
Samsun Duruşehir Kampüsü Final Okulları
Erkekler Kategorisi:
Ordu Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu
Ted Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu
Akkuş Belediyespor’dan Sponsoruna Anlamlı Teşekkür
HAFTANIN YORUMU CUMA 18.00’DA SİZLERLE
ÜNYE’DEN GURURLANDIRAN BAŞARI: İL İKİNCİSİ OLDU
Patpat 150 Metrelik Uçuruma Yuvarlandı
ALTINORDU’DA BUZ PİSTİ SEZONU TAMAMLANDI!
Fatsa Kıyısında Şüpheli İHA İddiası
Büyük Hat Sanatçısı Mustafa Râkım Efendi Anıldı
GENÇ BAŞKAN SAHADA..
ALTINORDU AYIŞIĞI İSKELESİ MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR..
Fatsa Sahilinde Gizemli Cihaz Kıyıya Vurdu
ÜNYE EL EMEĞİ ÇARŞISI YENİ YÜZÜYLE HİZMETE GİRİYOR…
Trabzon'da fındık fabrikası deposunda yangın
Av Yasağı 1 Nisan’da Başlıyor
Ulubey Akpınar Mevkiinde İki Araç Çarpıştı
EYÜP FATSA: “İSTESEYDİM ADAY OLURDUM”
KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ FINDIK BAHÇESİNE UÇTU!
AYNUR ZEREN TAN ile RADYODA SÖZLÜ TARİH
Başkan Zor: “Şehidimizi Unutmadık, Unutturmayacağız”
“Uzm. Dr. Ali Coşkun Yeniden Adaylığını Açıkladı”
ÜNYE’DE AKIL VE ZEKA OYUNLARI İLÇE FİNALLERİ TAMAMLANDI
FATSA'DA 89 MAHALLEDE YOĞUN MÜCADELE
Dünya Tiyatro Günü’ne Özel “Garip” Oyunu Sahnelenecek
Ünye Kadın Futbol Kulübü’ne Tesis Müjdesi
EYÜPLÜ’DE , YILLARIN YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ...
SAMSUN'DA 3 ÖNEMLİ PROJE HİZMETE AÇILIYOR
BAKAN OSMAN AŞKIN BAK’TAN ÜNYE’YE SPOR HİZMETLERİ YATIRIMI
“Türkiye’nin Gücü Orman” Etkinliğinde Fidanlar Toprakla Buluştu…
Fatsa Evinde Mağlup…
ORDU'DA MİLYONLARCA BİTKİ VE AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞTU
“KEŞKE DERE YOLU YAPILSAYDI”
Yükleniyor






