Tarih: 25.05.2024 11:21

Başkanların maçında dostluk kazandı

Facebook Twitter Linked-in

Ünye Belediyesi , Ünye Belediye Başkanlığı Geleneksel Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası final öncesi  Ordu ilçe Belediye Başkanları dostluk maçı oynandı. 

Ünye Belediyesi ev sahipliğinde Atatürk Parkı Halı sahada oynanan karşılaşmada Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Çaybaşı Belediye Başkanı Mesut Karayiğit, Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva, Gürgentepe Belediye Başkanı Cemil Coşkun, Mesudiye Belediye Başkanı Cengiz Koçyiğit Ünye Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kemal Mehel ve Orhan Gürel ile Ünye ve bazı ilçelerin belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri  forma giydi. 

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı karşılaşmayı  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yönetti. 

Oynanan karşılaşma 2-2 berabere biten karşılaşmada kazanan dostluk olurken Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, dostluk maçına katılan tüm ilçe belediye başkanlarına, başkan yarımcıları ve meclis üyelerine teşekkür etti. 

Karşılaşmanın ardından ilçe Belediye Başkanları, başkan yarımcıları ve meclis üyelerini Asarkaya Kent Ormanı’nda ağırlayan Başkan Tavlı, Ünye’de yapımı devam eden ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili bilgi verdi. 

Bu tür organizasyonların birlik ve beraberlik ile dayanışmanın artması adına önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Tavlı, önümüzdeki süreçte de bu tür organizasyonların yapılacağını işaret etti. 

İlçe Belediye Başkanları ise ev sahipliğinden dolayı Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ederek çalışmalarından dolayı tebrik etti.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —