Tarih: 17.10.2024 11:49

BAŞKAN TİTİZ'DEN İYİ ZİYARET...

Facebook Twitter Linked-in

BAŞKAN TİTİZ'DEN İYİ ZİYARET...

 

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz ve beraberindekiler, Oney Flash FM Genel Yayın Yönetmeni Hakan  Korkmaz'a ziyaret gerçekleştirdi. 
Başkan Titiz, Ünye İlçe Başkanı olarak görev alacağı ifade edilen Belediye Meclis Üyesi Servet Zeren, İYİ Parti Ordu İl Yönetimi Teşkilat Başkanı Halil Öz, İl Başkan Başdanışmanı Berkay Torunoğlu, İl Yönetimi Medya Başkanı Mustafa Kemal Kaymak ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Habil Günindi’den oluşan partililer, Oney Flash FM Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz ile bir araya geldi.

Ziyaret esnasında, Ünye'den başlayan basın ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ve yeni yapılanma düreci içinde olduklarını aktaran Başkan Titiz, Ordu'nun evladı Genel Başkan Musavvat Dervişoğlu ve Başkan Yardımcısı Enver Yılmaz ile çalışmanın onurunu yaşadıklarını ve kısa sürede yerel siyasette etkili olmak için ilçelerde yapılandıklarını anlattı. Başkan Titiz,İYİ Parti’nin Ünye ve çevresindeki faaliyetleri hakkında bilgiler verdi, yerel medyanın toplum üzerindeki etkisine vurgu yaparak, Ünye’deki gelişmelerin halkla paylaşılmasında Flash Radyo'nun oynadığı kritik rolü belirtti. 
Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti ve bölgedeki medya kuruluşlarının topluma olan katkılarını dile getirdi.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —