Tarih: 15.08.2024 13:32

BAŞKAN TİTİZ; "ORDU'DA İYİ İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"

Facebook Twitter Linked-in

BAŞKAN TİTİZ; "ORDU'DA İYİ İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz, yeni yönetim kurulu ile düzenlenen tanışma toplantısında, birlik beraberlik ve başarı vurgusu yaptı. 

 

İYİ Parti Genel Başkanı Musavvat Dervişoğlu'nun Ordulu olmasının Ordu için büyük bir avantaj olduğunu vurgulayan Titiz, Ordululardan bu süreçte destek istedi.

Ordu ve Türkiye Siyaseti Adına Çok İyi İşler Yapacağız

Toplantıda konuşan Titiz, kısa süre önce İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı görevine atanmasının ardından güçlü bir il yönetimi kurduklarını ifade etti. Titiz, "Bugün il yönetimimizle ilk kez bir araya geliyoruz. Ordu siyasetinde belki de en güçlü il yönetimlerinden birini kurduk. Hem Ordu hem de Türkiye siyaseti adına çok iyi işler yapacağımızı belirtmek istiyorum," dedi.

Ordulu Genel Başkanımız Musavvat Dervişoğlu'na Sahip Çıkmalıyız

Tüm Orduluların Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'na destek vermelerini isteyen Titiz, "İlk defa bir partinin genel başkanı Ordulu ve Ordu’nun bu genel başkana sahip çıkması gerekiyor. Musavvat Bey, milliyetçiliği, devletçiliği ve ülkücülüğüyle nam yapmış bir liderdir. Biz de bu inançla bu davada görev aldık," diye konuştu.

İlçelerde Güçlü Yönetimler Kuracağız

İYİ Parti olarak ilçelerde de yeni yönetimler oluşturacaklarını belirten Titiz, "İlçelerde güçlü yönetimler, kadın ve gençlik kolları ile yapılanmamızı sürdüreceğiz. Ordu, yatırımlar ve gelişim konusunda hak ettiği payı alamıyor. Bu süreçte biz muhalefet olarak hataları dile getirip, doğruları savunacağız. Yapıcı bir muhalefet olacağız," dedi.

Hedemiz yerelde ve genelde iktidar olmak

Bir sonraki seçimlere daha iyi hazırlanacaklarını belirten Titiz, "Gerek ulusal gerek yerel ölçekte tüm oyları ve belediyeleri hedeflediğimizi bugün buradan duyuruyorum. İYİ Parti olarak Ordu'da nasıl bir başarı gösterirsek Türkiye genelinde de aynı başarıyı yakalayacağız," ifadelerini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —