Ünye’nin 85 mahallesine muhtarlarla birlikte hizmet ettiklerini belirten Başkan Tavlı, “Muhtarlarımızla el ele, gönül gönüle vatandaşlarımızın sorununu en aza indirgemek için çalışıyoruz” dedi.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Dernek Başkanı Mustafa Öztürk, yönetimi ve mahalle muhtarlarının katıldığı programda birliktelik mesajları verildi.
“Ulaşımda Ciddi Mesafe Kat Ettik”
Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı mahallelerin sorunlarının çözümü noktasında yakın çalışma arkadaşı olarak gördüğü muhtarlarla Ünye’ye hizmet için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti. Başkan Tavlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Milletimize hizmet yolunda kol kola yürüdüğümüz muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. 85 mahallemizin her noktasına elimizden geldiğince muhtarlarımızla beraber ulaşmaya, oradaki vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye gayret ediyoruz. İlk önce vatandaş muhtarlarımızı arayarak sorunlarını bildiriyor. Muhtarlarımız da bizimle iletişime geçerek bu sorunun daha hızlı bir şekilde çözülmesine katkı sunuyor. Yani siz muhtarlarımız bizim sahadaki gözümüz, kulağımız, kolumuzsunuz. Onun için biz birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece şehrimizin her sorununu çözeriz. Geçen süreçte özellikle ciddi mesafe kat ettik. Hem kırsalda hem de şehir merkezimizde ulaşım konusunda muhtarlarımızla birlikte çözüm ürettik. Her geçen gün büyüyen şehrimizde eksik kalan yerlere hizmet götürmeye devam ediyoruz. Yollarımızın konforlu bir ulaşım olması amacıyla çalışmalarımız sürerken bazen yaptığımız yerlerde çökmeler, yıpranmalar oluyor. Bir anlamda onların bakım onarımını da yapıyoruz. Bunların hepsini birlikte Allah’ın izniyle el birliğiyle halletmeye, vatandaşlarımızın sorununu en aza indirgemeye çalışıyoruz. Allah bu birlikteliğimizi daim etsin” dedi.
Muhtarlar Başkan Tavlı’ya Ünye’ye yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti.