-
BIST 100
16050,09%-1,29
-
DOLAR
44,34% 0,09
-
EURO
51,36% -0,26
-
GRAM ALTIN
6273,35% -0,06
-
Ç. ALTIN
10740,95% -0,16
BAŞKAN KIR “MÜDÜR ÇAKIR, ORDU'DA SPOR VİZYONUNU GÜÇLENDİRİYOR"
Ordu Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Başkanı Metin Kır, Ordu Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır ile bir araya geldi.
BAŞKAN KIR “MÜDÜR ÇAKIR, ORDU'DA SPOR VİZYONUNU GÜÇLENDİRİYOR"
Ordu Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Başkanı Metin Kır, Ordu Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır ile bir araya geldi.
Başkan Kır, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, "Müdürümüz Veli Ozan Çakır ile yaptığımız görüşmede, bölgemizdeki spor faaliyetlerinin ve tesis gelişiminin önemine vurgu yaptık. Sn. Çakır'ın liderliğinde Ordu'nun spor alanındaki vizyonu ve katkılarıyla ilgili değerli bir istişarede bulunduk. Sporun her kesime ulaşmasını sağlayacak geniş vizyonuyla, ilimizde spor altyapısının güçlendirilmesi ve modernizasyonu için atılacak adımlar konusunda büyük umutlarım var." şeklinde konuştu.
Başkan Kır, ayrıca sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda şunları dile getirdi: "Spor Hizmetleri Genel Müdürü Sn. Veli Ozan Çakır ile Ordu ilimizdeki spor faaliyetleri ve tesisleşme sürecine dair kapsamlı ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Sn. Çakır’ın sporun her kesime ulaşmasını sağlayacak geniş vizyonu, ilimizde spor altyapısının daha da güçlendirilmesi adına önemli bir rehberlik sundu. Kendisi, sadece gençlerimizin değil, her yaştan bireyin spora erişimini artırmayı hedefleyen projelere büyük önem veriyor. Ayrıca mevcut spor tesislerinin modernizasyonu ve yeni tesislerin kazandırılması noktasında sunduğu değerli katkılar, Ordu’nun spor alanındaki potansiyelini en üst seviyeye çıkaracak adımların atılmasını sağlayacaktır."
Başkan Kır son olarak, "Sn. Veli Ozan Çakır’ın bugüne kadar yürüttüğü başarılı çalışmaları yakından takip eden biri olarak, kendisinin liderliğinde Ordu’nun spor yatırımlarında büyük bir atılım yapacağına inancım tam. İlimizde hem yerel spor kulüplerinin desteklenmesi hem de ulusal ve uluslararası spor etkinliklerine ev sahipliği yapabilecek tesislerin kazandırılması, gelecekteki spor başarılarımızın temelini oluşturacaktır. Bu doğrultuda, yapılan her adımda Sn. Çakır’ın tecrübeli yönetiminin ve dinamik yaklaşımının büyük fark yaratacağına inanıyorum." ifadelerinde bulundu.
Başkan İsa Demirci: “Akkuş’ta Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Sürecek”
Vali Erol, Kabadüz İlçemizde ÇED İncelemesinde Bulundu
AYAZLI ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ HİZMETE HAZIR
8. SAMSUN ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ BAŞLADI
OMÜ ile Yeşilay Samsun Şube Başkanlığı arasında iş birliği protokolü imzalandı
ESKİPAZAR SPOR KOMPLEKSİNİN İNŞASI SÜRÜYOR
AKYAZI MAHALLESİNDE HATALI PARKA DUBALI ÖNLEM!
AKARYAKITTA ÇİFTE İNDİRİM BEKLENTİSİ...
MSÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI
ALTINORDU’DA RAMAZAN RUHU 7’DEN 70’E YAŞANDI..
Müdür Alan’dan Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu’na Ziyaret
Ordu’da Karayolları Yatırımları Hız Kazanıyor
TELEFERİKTE KABİN CAMLARI YENİLENDİ
Fatsa’da Türk Halk Müziği Rüzgârı Esecek
Başkan Kibar Söz Verdi, Binayı Geri Aldı..
Dünyanın Barış Elçileri Ünye Maden Ev Sahipliğinde Ünye’de Buluştu…
FATSA’DA HEYELAN! 2 EV KULLANILAMAZ HALDE
Ordu’da Asayiş Uygulamaları: 15 Aranan Şahıs Yakalandı, 8’i Tutuklandı
52 trafik kazası, 80 yaralı!
Ordu’da Jandarmadan Bir Haftalık Asayiş Bilançosu: 42 Aranan Şahıs Yakalandı
Başkan Demirci'den Eğitime Tam Destek.
İMAM HATİP MUHAMMET FATSA EMEKLİ OLDU...
LGS başvuruları 23 Mart - 10 Nisan 2026 tarihleri arasında yapılacak.
U16 Milli Takımı’nda Gözler Ordulu Golcü Uras Ilgın’da
ÜNYE KADIN SPOR KULÜBÜ, HAKKÂRİ’DEN GALİBİYETLE DÖNDÜ
RAMAZAN’IN MANEVİ ATMOSFERİ KENT LOKANTALARINDA YAŞATILDI
CHP Ünye’den Sert Bütçe ve Ekonomi Eleştirisi: “Denetimler Gelir Kapısına Dönüştü”
LOKOMOTİF Programında Bu Hafta!
HIRVATİSTAN’DA BÜYÜK BAŞARI: PERŞEMBE SAKİN ŞEHİR MTAL ÖĞRENCİLERİNDEN 3 MADALYA
İnsansız Deniz Aracı’nın Parçaları Kıyıya Dağıldı!
Yükleniyor






