Tarih: 14.08.2024 16:35

BAŞKAN KARAYİĞİT, RESMEN AK PARTİ’DE!

Facebook Twitter Linked-in

 

Yeniden Refah Partisi’nden Çaybaşı Belediye Başkanı olarak seçilen Mesut Karayiğit, AK Parti’nin 23. kuruluş yıldönümünde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taktığı rozet ile resmen AK Parti’ye katıldı.

Mesut Karayiğit, AK Parti’ye geçişinin ardından sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Artık yeni şeyler söyleme, yeni ve büyük hizmetler için yollara düşme vaktidir. Daha gelişmiş ve modern bir Çaybaşı hayaliyle çıktığımız hizmet yolculuğuna emin ve kararlı adımlarla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Karayiğit, açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Bugün itibarıyla siyaset hayatıma, 23. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız büyük AK Parti ailesinde, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde devam etme kararı aldım. Bu kararı, birbirinden kıymetli yol arkadaşlarımızla yaptığımız derin istişareler neticesinde almış bulunmaktayız. Artık yeni şeyler söyleme, yeni ve büyük hizmetler için yollara düşme vaktidir. Daha gelişmiş ve modern bir Çaybaşı hayaliyle çıktığımız hizmet yolculuğuna emin ve kararlı adımlarla devam edeceğiz inşallah.”

Karayiğit, ayrıca bu anlamlı günde kendisini AK Parti ailesine katılmasına vesile olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, milletvekillerine, İl Başkanı Selman Altaş’a ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti. Karayiğit, 31 Mart 2024 seçimlerinde büyük teveccüh gösteren Çaybaşılı hemşehrilerine layık olmak için canla başla çalışacaklarını belirterek, “Yeni bir yol, vizyon ve yepyeni bir Çaybaşı için, haydi Bismillah” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —