9246,47%-0,65
38,45% 0,04
43,82% -0,26
4095,11% -0,89
6614,29% 0,37
-Anahtar Parti’nin 1. Olağan Kongresi Ankara’da yapıldı -
28 Ekim’de kurulan ve 6 ay gibi kısa bir sürede teşkilatlanmasını tamamlayan Anahtar Parti, 1. Olağan Kurultayını Ankara’da bir otelde düzenledi. Kurultaya; başkanlık divanı üyeleri, Genel Merkez Gençlik ve Kadın Kolları başkanları, MYK üyeleri, Kurucular Kurulu ve çok sayıda delege katıldı.
-Yavuz Ağıralioğlu yeniden Genel Başkan -
Kongrede yapılan oylamada, delegelerin tamamının oyunu alan Yavuz Ağıralioğlu yeniden Anahtar Parti Genel Başkanı seçildi.
MYK ve MDK üyeleri de kongrede belirlenerek görevlerine başladı.
-Ordu teşkilatları kongrede tam kadro yer aldı -
Kongreye Ordu İl Başkanı İrfan Öksüz, Ünye İlçe Başkanı Serkan Güney, Çaybaşı İlçe Başkanı Ahmet Engin, Gürgentepe İlçe Başkanı Ersin Ölmez ve ilçe teşkilatları katıldı. Ordu teşkilatının kongreye yoğun ilgisi dikkat çekti.
-Serkan Güney’den birlik ve dayanışma mesajı -
Kongrede Anahtar Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Çetin ve Yerel Yönetimler Başkanı Adnan Süphanoğlu ile de görüşen Serkan Güney, kongre sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Anahtar Parti, ‘Yeni bir yol, yeni bir coşku, Ortak Akıl, İleri Türkiye’ anlayışıyla 1. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Geçerli oyların tümünü alarak yeniden Genel Başkanlığa seçilen, Genel Başkanımız Sayın Yavuz Ağıralioğlu ve yetkili kurullara seçilen MYK ve MDK üyelerimize görevlerinde başarılar diliyoruz. Bu birleşimle çıktığımız yolun, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.”
Serkan Güney, Ünye’de Anahtar Parti olarak genel merkezle koordineli şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
ÜNYE KENT