Tarih: 09.10.2024 12:29

BAŞKAN BENLİ: "DEFALARCA SÖZ VERİLDİ, HİÇBİRİ YERİNE GETİRİLMEDİ!"

Facebook Twitter Linked-in

BAŞKAN BENLİ: "DEFALARCA SÖZ VERİLDİ, HİÇBİRİ YERİNE GETİRİLMEDİ!"
Ünye Kadın Futbol Kulübü Başkanı Deniz Benli, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'den takım otobüsü sözü almalarına rağmen, sözlerin yerine getirilmediğini açıkladı.

Başkan Benli, "Sezon başlangıcında takımımız otobüsü olmadı, Ünye Belediyesi'nin desteğiyle kiralık bir otobüs kullanıyoruz. Üvev evlat muamelesi gördük, ciddi destekler almadık" dedi.

Gürsoylu Grup Ali Gürsoylu ve Uğur Odabaşı katkılarıyla “LOKOMOTİF” programının 3.bölümü ONEY FLASH FM stüdyolarında konuklarımız, Turkcell Kadınlar Süper Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Ünye Kadın Futbol Kulübü Başkanı Deniz Benli, takım futbolcuları, Emine Yaren Ocak ve Lenche Andreevska oldu.

Geçtiğimiz sezon ligi şampiyonlukla tamamlayan Ünye Kadın Futbol Kulübü'nün başarısının sırrı, kulübün transfer politikaları ve süper ligdeki performansı programda detaylı bir şekilde ele alındı. Başkan Deniz Benli, kulübün gelecek hedefleri ve kadın futbolunun gelişimi konularında önemli açıklamalarda bulundu.
Başkan Benli, Sezon başlangıcında takım otobüsümüz yoktu. Finansman desteği olarak Ünye Belediyesi arkamızda durdu. Şu anda kullandığımız otobüs kiralık. Desteklerinden dolayı Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı ’ya teşekkür ediyoruz ”dedi.
“ÜVEY EVLAT MUAMMELESİ GÖRDÜK!”
Ünye Kadın Futbol Kulübü Başkanı Deniz Benli,  Takım otobüsü konusunda lig öncesi kriz yaşadık. Otobüs konusunda sezon öncesi bize sözler verildi ve bu sözler ciddi sözlerdi. Ordu’nun takım sporlarında oynayan en üst takım konumundayız. Orduspor 3.lig, Fatsaspor 3.Lig. ve biz süper ligde oynuyoruz. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler takım otobüsü konusunda bize söz vermişti. Ve bunu defalarca verdi. Ama ligin ilk haftasına geldiğimizde bizim otobüsümüz yoktu. Ve maalesef yerine getiremeyeceğini ifade etti. Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı sağ olsun ki bu sorunu çözdü. Şu anda kullanılan otobüs kiralık. Finansmanı ise Ünye Belediyesi sağladı.  Geçtiğimiz senelerde takımlara ciddi destekler verildi. Biz bu noktada baya üvey evlat muamelesi gördük. Bu bizi üzdü. Çok ufak bir destek bile görmedik. Kendi yağımızda kavrulmaya devam edeceğiz. Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —