Tarih: 22.06.2024 11:51

AYŞE ATAY GÜVEN TAZELEDİ..

Facebook Twitter Linked-in



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ünye İlçe Kadın Kolları Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede, mevcut İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Atay yeniden güven tazeledi. İlçe teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, "Kadın Kolları İlçe Başkanlığında güven tazeleyen Ayşe Atay’ı ve seçilen yönetimi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz." denildi.

Yeni dönemde de Ayşe Atay liderliğindeki Kadın Kolları’nın, Ünye'de kadınların haklarını savunma ve toplumsal eşitlik için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceği belirtildi. Kongrenin demokratik bir atmosferde geçtiğini vurgulayan CHP Ünye İlçe Teşkilatı, kadınların parti içindeki rolünün ve katkısının önemine dikkat çekti.

Ayşe Atay ve yeni yönetimin, CHP'nin temel değerleri doğrultusunda Ünye'de güçlü bir örgütlenme yapısı kurarak, kadınların sesini daha güçlü bir şekilde duyurmayı hedefledikleri ifade edildi. Kadın Kolları'nın, sosyal ve siyasal alanda daha aktif olacağı ve yerel sorunların çözümüne katkıda bulunmak için çeşitli projeler geliştireceği belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —