• BIST 100

    11000,30%6,06
  • DOLAR

    41,31% 0,06
  • EURO

    48,64% 0,18
  • GRAM ALTIN

    4891,44% 0,15
  • Ç. ALTIN

    7888,34% 0,00

ARPACIOĞLU “ KAMU VİCDANINDA SEÇİMİ BİZ KAZANDIK”

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrası ilk kez bir araya gelen İYİ Parti Ünye İlçe Teşkilatı, Ünye’de bir restoranda düzenlenen kahvaltı programında parti üyeleri bir araya geldi.

27.07.2024 14:26:00 621 0
ARPACIOĞLU “ KAMU VİCDANINDA SEÇİMİ BİZ KAZANDIK”

 

Kahvaltı Programına, İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir, İYİ Parti Eski Ordu İl Başkanı Melikşah Murat Genç Ünye Belediyesi İYİ Parti meclis üyeleri katıldı. Seçim sürecine dair önemli bilgiler paylaşıldı.

İYİ Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Ahmet Arpacıoğlu, kahvaltı programı sonrasında yaptığı açıklamada, "Bayramca, İpekyolu Mahallesi’nin yolu yapılmadı. Saraçlı’dan geçilemiyor. Beldelerde yol problemi var. Oraları çözsene. Ünye Belediyesi bugün batağa gidiyor. 150 milyon kredi talebi var ve meclisten geçti. Bu, gelecek neslimizi borçlandırmak demektir. Ünye’de yeni doğan çocukların geleceğini karartmayın. 150 milyonun yıllık faizi %60, yani Ünye Belediyesi bir yılda 90 milyon faiz verecek" dedi.

MELİKŞAH MURAT GENÇ: "AHMET ARPACIOĞLU SEÇİMİ FİİLEN KAZANDI "

İYİ Parti Ordu Eski Başkanı Melikşah Murat Genç, "Çok üzgünüz. Ahmet Başkanım fiilen kazandı, Enver Başkanımız da öyle. Ama bazı şeyler oldu. Bundan sonraki sürece bakacağız. Eksikliklerimizi tamamlayacağız. Yeni İl Başkanımız Fatih Titiz kardeşimin her zaman yanında olacağım. Çünkü biz bu partiyi daha iyi bir yere getirmek için kurduk" dedi.

İRFAN DEMİR: "ÜNYE’DE GÖNÜLLERİN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ARPACIOĞLU'DUR"

İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Avukat İrfan Demir, "Ünye’de gönüllerin belediye başkanı Ahmet Arpacıoğlu’dur. Bunu hiç kimse inkâr edemez. Biz de başımız dik geziyorsak, yaptığımız çalışmalara ve sizlere borçluyuz. Ünye Ordu’da en fazla oy alan ilçedir. Ünye’de bugün 11 belediye meclis üyesi vardır ve Ordu’da 2 meclis üyesi ile temsil edilmektedir. Bu bizim için büyük bir başarıdır" dedi.

"KAMU VİCDANINDA SEÇİMİ BİZ KAZANDIK"

Ahmet Arpacıoğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde büyük bir kampanya yürüttüklerini belirterek, "Ünyeliler için mücadele ettik. Bu seçimleri kamu vicdanında biz kazandık, ama hukuken tescilleyemedik. Göreve gelen arkadaşlar, Ünye’ye kazandırmak yerine kin ve nefret duygularıyla hareket etti. Belediyeler hizmet etme yerleridir, kin alma yerleri değildir" ifadelerini kullandı.

Arpacıoğlu, "Benim on yıl belediye başkanlığı yaptığım süre içerisinde Ünye’nin 50 yıllık su sorununu çözdüm. Atatürk Parkı’nı pırıl pırıl hale getirdim. Cumhuriyet Meydanı’nı büyük bir araya dönüştürdüm. Ahmet Arpacıoğlu deyince akla bunlar geliyor. Hizmetle anılmanızı arzu ederim" dedi.

Arpacıoğlu, Ünye Belediyesi’nin 150 milyon kredi talebine dikkat çekerek, "Bu kadar güçlü bir Ordu, hedeflerine ulaşacak ve amacını gerçekleştirecek. Ünye’de gönüllerin belediye başkanı Ahmet Arpacıoğlu’dur. Bunu hiç kimse inkar edemez. Aramıza nifak sokmaya çalışanlara müsaade etmeyin. Bir ve beraber olarak bayrağımızı dalgalandırmaya devam edelim" dedi.

 

 

Taşbaşı Sohbetleri’nde Atatürk Konuşulacak

Dolandırıcıların yeni oyunu: ‘Ödeme iste’ tuzağı

ZEKAİ KIRAN DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

VALİ EROL: “EĞİTİM KENTİ ORDU’DA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR”

ÜNYE SARAY CADDESİNDE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

ORDU DERBİSİNDE GÜLEN TARAF FATSA BELEDİYESPOR!

Efsane Orduspor Otobüsü Müze Oluyor!

GENEL BAŞKAN AĞIRALİOĞLU 21 EYLÜL’DE ÜNYE’DE… 

Saadet Partisi’nden Emekli-Sen Ünye Şubesi’ne Ziyaret

Ünye’de Tarihi Eser Kazısına Suçüstü Operasyon...

ÜNYE ÇEVRE PLATFORMU'NDAN İMZA KAMPANYASI

Büyükelçi Kıran’ın Amcası Zekai Kıran Vefat Etti...

Millet, Vekili İle Ünye'de Buluştu...

ONEY FLASH FM’DE YENİ YAYIN DÖNEMİ BAŞLADI

Vali Erol’un Desteğiyle TeknoFuar, Karadeniz’in Kalbi Ünye’de

AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı Kamil Demirel’in Acı Günü

ORDU’DA TURİZM ÇALIŞTAYI DÜZENLENECEK

FATSA’DA TIR İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 ÇOCUK HAFİF YARALANDI

BAŞKAN ALTAŞ: “ORDU ŞEHİR HASTANESİ SADECE ORDU’YA DEĞİL, TÜM BÖLGEMİZE NEFES OLACAK”

Fındık Üreticilerine 2026 Destekleri Resmî Gazete’de

BAŞKAN KİBAR: “AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ, YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRACAK”

Gürgentepe’de Doğalgaz Sevinci

Sporcuların Sağlığı Çakırtepe Hastanesi’ne Emanet

Ücretsiz ders kitapları Ordu’daki öğrencilerle buluştu

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamdi Kılıç hayatını kaybetti

CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

BARIŞ TENŞİ, ÜNYE 1957 SPOR’DA

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

HAYIRSEVER İŞ İNSANI YILDIRIM’A ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

HALK EKMEK’TE, YÜZDE 36 TASARRUF.

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 5 5 0 0 14 15
2.Fenerbahçe 4 3 0 1 5 10
3.Trabzonspor 5 3 1 1 2 10
4.Göztepe 5 2 0 3 5 9
5.Antalyaspor 5 3 2 0 1 9
6.Gazişehir Gaziantep 5 3 2 0 -2 9
7.Konyaspor 4 2 1 1 5 7
8.Alanyaspor 4 2 1 1 2 7
9.Samsunspor 4 2 1 1 1 7
10.Beşiktaş 3 2 1 0 0 6
11.Eyüpspor 5 1 3 1 -5 4
12.Kasımpaşa 4 1 3 0 -2 3
13.Kayserispor 4 0 1 3 -4 3
14.Fatih Karagümrük 4 1 3 0 -5 3
15.İstanbul Başakşehir 3 0 1 2 -1 2
16.Rizespor 3 0 2 1 -5 1
17.Kocaelispor 5 0 4 1 -6 1
18.Gençlerbirliği 4 0 4 0 -5 0