-
BIST 100
15945,77%-1,11
-
DOLAR
44,36% 0,05
-
EURO
51,38% 0,14
-
GRAM ALTIN
6360,37% -0,98
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08
ALTINORDU BELEDİYESİ OTOPARKLARI BAYRAMDA ÜCRETSİZ
BAŞKAN TEPE: VATANDAŞLARIMIZ BAYRAMIN KEYFİNİ ÇIKARTSIN İSTİYORUZ
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, belediye hizmet binası kapalı ve açık otoparkı ile Ulu Camii Kapalı Otoparkının, Ramazan Bayramı tatili boyunca vatandaşlara ücretsiz bir şekilde hizmet verdiğini açıkladı.
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıracak önemli bir adımı daha hayata geçirdi. Bayram süresince şehir merkezinde yaşanan otopark sorununa çözüm olacak örnek bir uygulamayı devreye aldıklarını duyuran Başkan Ulaş Tepe, Belediye Hizmet Binası Kapalı ve Açık Otoparklar ile Ulu Camii Kapalı Otoparkı, Ramazan Bayramı tatili boyunca vatandaşlara tamamen ücretsiz olarak hizmet vereceğini açıkladı. Alınan kararla özellikle bayram dönemlerinde artan ziyaretler, alışveriş hareketliliği ve şehir içi yoğunluk nedeniyle park yeri bulmakta zorlanan vatandaşlar için büyük bir rahatlama sağlayacak.
BAŞKAN TEPE: VATANDAŞLARIMIZ BAYRAMIN KEYFİNİ ÇIKARTSIN İSTİYORUZ
Ramazan Bayramı dolayısıyla hayata geçirilen ücretsiz otopark uygulamasına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Ulaş Tepe, “Hemşehrilerimizin bayram ziyaretlerini huzur ve rahatlık içerisinde gerçekleştirebilmeleri bizim için son derece önemli. Bu kapsamda, belediye hizmet binamızın altında ve yanında bulunan kapalı ve açık otoparklar ile Ulu Camii Kapalı Otoparkını bayram süresince ücretsiz olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Amacımız hem trafik akışını rahatlatmak hem de vatandaşlarımızın park yeri arama stresi yaşamadan bayramın keyfini çıkarabilmelerini sağlamak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıran uygulamaları hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.
Başkan Tepe, açıklamasının sonunda tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, bayramın sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni etti.
Akkuş Belediyespor’dan Sponsoruna Anlamlı Teşekkür
HAFTANIN YORUMU CUMA 18.00’DA SİZLERLE
ÜNYE’DEN GURURLANDIRAN BAŞARI: İL İKİNCİSİ OLDU
Patpat 150 Metrelik Uçuruma Yuvarlandı
ALTINORDU’DA BUZ PİSTİ SEZONU TAMAMLANDI!
Fatsa Kıyısında Şüpheli İHA İddiası
Büyük Hat Sanatçısı Mustafa Râkım Efendi Anıldı
GENÇ BAŞKAN SAHADA..
ALTINORDU AYIŞIĞI İSKELESİ MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR..
Fatsa Sahilinde Gizemli Cihaz Kıyıya Vurdu
ÜNYE EL EMEĞİ ÇARŞISI YENİ YÜZÜYLE HİZMETE GİRİYOR…
Trabzon'da fındık fabrikası deposunda yangın
Av Yasağı 1 Nisan’da Başlıyor
Ulubey Akpınar Mevkiinde İki Araç Çarpıştı
EYÜP FATSA: “İSTESEYDİM ADAY OLURDUM”
KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ FINDIK BAHÇESİNE UÇTU!
AYNUR ZEREN TAN ile RADYODA SÖZLÜ TARİH
Başkan Zor: “Şehidimizi Unutmadık, Unutturmayacağız”
“Uzm. Dr. Ali Coşkun Yeniden Adaylığını Açıkladı”
ÜNYE’DE AKIL VE ZEKA OYUNLARI İLÇE FİNALLERİ TAMAMLANDI
FATSA'DA 89 MAHALLEDE YOĞUN MÜCADELE
Dünya Tiyatro Günü’ne Özel “Garip” Oyunu Sahnelenecek
Ünye Kadın Futbol Kulübü’ne Tesis Müjdesi
EYÜPLÜ’DE , YILLARIN YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ...
SAMSUN'DA 3 ÖNEMLİ PROJE HİZMETE AÇILIYOR
BAKAN OSMAN AŞKIN BAK’TAN ÜNYE’YE SPOR HİZMETLERİ YATIRIMI
“Türkiye’nin Gücü Orman” Etkinliğinde Fidanlar Toprakla Buluştu…
Fatsa Evinde Mağlup…
ORDU'DA MİLYONLARCA BİTKİ VE AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞTU
“KEŞKE DERE YOLU YAPILSAYDI”
Yükleniyor






