10464,48%1,44
41,83% 0,05
48,68% 0,21
5642,13% 1,32
9359,81% 2,24
Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı, Ünye Kent ve Şirin Ünye Gazeteleri ile Şahane Radyo İmtiyaz Sahibi Ali Öztürk, Gazeteciler ve Medyacılar Cemiyeti (GMC) Ordu İl Başkanlığı görevine atandı.
Atamaya ilişkin açıklama yapan GMC Genel Başkanı Köksal Selçuk, Öztürk’ün yeni görevinde önemli çalışmalar gerçekleştireceğine inandıklarını belirterek, “Basın, medya ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına yürütülecek çalışmalarda Cemiyeti en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancımız tamdır. Yeni görevinde başarılar diler, çalışmalarında üstün muvaffakiyetler temin ederiz.” ifadelerini kullandı.
Göreve atanmasının ardından açıklama yapan GMC Ordu İl Başkanı Ali Öztürk, dijital çağın gerekliliklerine uygun, yenilikçi bir medya anlayışını hayata geçirmeyi hedeflediklerini söyledi. Öztürk, “Sektöre yeni bir soluk katmak için çıktığımız bu yolda, dijital çağda hızla değişen bilgi yarışında basın ve medya alanına yenilikçi bir vizyon kazandıracağız. Tüm meslektaşlarımızı birlik ve dayanışma içinde çalışmaya davet ediyorum.” dedi.
15 Haziran 2025 tarihinde genel merkezi Antalya’da kurulan Gazeteciler ve Medyacılar Cemiyeti (GMC), kısa sürede Türkiye genelinde yapılanarak medya sektöründe yeni bir vizyon oluşturmayı amaçlıyor.
Biz de Oney Flash FM ailesi olarak meslektaşımız Ali Öztürk’ü tebrik ediyoruz.