-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,29% 0,04
-
EURO
51,12% -0,16
-
GRAM ALTIN
6707,84% 1,30
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
“Cumhuriyetimizin 102. kuruluş yıl dönümünü, ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonumuzun ışığında, gönüllerimizde taşıdığımız sarsılmaz bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.” ifadeleriyle mesajına başlayan Başkan Alparslan, Cumhuriyet’in Türk milletinin bağımsızlık iradesinin en güçlü ifadesi olduğunu vurguladı.
Alparslan mesajında şu ifadelere yer verdi:
“29 Ekim 1923, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük tutkusunun çelikleşmiş iradesiyle yazdığı eşsiz bir destanın başlangıcıdır. Cumhuriyet, yalnızca bir yönetim biçimi değil; geleceğe umutla bakmamızı sağlayan, her türlü zorluğu aşma azmimizi bileyen, bilim ve teknoloji gibi birçok alanda çağları aşan başarıların teminatı olan kutlu bir değerdir. Bu anlamlı gün, bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında tek yürek, tek bilek olarak kenetlenme günüdür.”
Türkiye Yüzyılı hedeflerine vurgu yapan Alparslan, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu:
“Türkiye Yüzyılında, terörsüz bir Türkiye hedefiyle, birlik ve beraberlik ruhumuzu daha da güçlendiriyoruz. Bu hedef, yalnızca bir hayal değil, milletimizin ortak iradesiyle inşa edeceğimiz parlak bir geleceğin temel taşıdır. El birliğiyle, nesillerin umutlarını çalan terör belasını kurutarak barışın, kardeşliğin ve güvenin hâkim olduğu bir Türkiye'yi evlatlarımıza miras bırakacağız.”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin bölgesel ve küresel güç olma yolunda ilerlediğini ifade eden Alparslan, şunları söyledi:
“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu mirası geleceğe taşımak için stratejik hamlelerimizle bölgesel ve küresel bağları güçlendiriyor, geleceğimizi aziz milletimizle birlikte şekillendiriyoruz. Enerjiden savunmaya, ticaretten teknolojiye uzanan işbirliği anlaşmaları sayesinde Türkiye çatışmaların değil uzlaşıların, yıkımın değil istikrarın adresi olmaya devam edecektir.”
BAŞKAN DEMİRCİ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI: “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Zanlı “ Kaç El Ateş Ettiğimi Hatırlamıyorum”
BAŞKAN GÜLER: “RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN”
FATSA KENT BAYRAMLAŞMASI
ORDU’DA BAYRAM TEDBİRLERİ ÜST SEVİYEDE: 2 BİNİ AŞKIN PERSONEL SAHADA
ANAHTAR PARTİ ORDU İL BAŞKANLIĞI’NA HÜSEYİN ALTAYLI ATANDI
AYIŞIĞI DÜĞÜN SALONU YENİDEN HAYAT BULUYOR
SAMSUN’DA 18 MART’TA ANLAMLI ZİYARET
Vali Erol, Şehit Aileleri ve Gazilerimizle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
Çanakkale Zaferi’nin 111’inci yılında şehitler yad edildi
SAMSUN'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM ANADOLU MAHALLESİ İLE BAŞLIYOR
Akkuş Belediyespor Lige Veda Etti
BAŞKAN ALPARSLAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Çanakkale Şehitleri İçin Hatim Duası Programı Düzenlenecek
DERVİŞOĞLU, ÜNYE’DEN GÜÇ İSTEDİ!
Başkan Demirci’den Oney Flash FM’e Anlamlı Ziyaret
ÜNYE’DE SİLAHLI SALDIRIDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!
İYİ Parti Ünye Teşkilatı Çanakkale Şehitlerini Andı
Ordu’da Şehitler Dualarla Anıldı
Ünye Çevre Platformu’ndan Derebaks Tepkisi: “Katılım Yoksa Meşruiyet de Yoktur”
EFELER LİGİ’NDE HEYECAN DEVAM EDİYOR!
Ünye’de Çanakkale Zaferi Gururu...
AK PARTİ ÜNYE’DEN VATANDAŞLARA İFTARİYELİK İKRAMI
Ordu'da Sis Faciası: Kamyonet Fındık Bahçesine Yuvarlandı, 3 Yaralı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu Ordu’da...
Başkan Tavlı, ÜNBEL Personeliyle İftarda Buluştu
Vakaya Giden Ambulans Kaza Yaptı: 1 Sağlık Çalışanı Hayatını Kaybetti, 3 Yaralı
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Samsun’da
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Samsun Valiliği’ni Ziyaret Etti..
Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndan Aile İftarı
Yükleniyor






