AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Kadın Kolları Başkanı Yeliz Ürer Araz, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Akbaş, İlçe Başkan Yardımcısı Sevgi Tahmazoğlu ve teşkilat mensuplarıyla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ünye Devlet Hastanesi’nde tedavi gören çocukları ziyaret etti.
Başkan Alparslan ve beraberindekiler çocuklara bayram tebriğinde bulunulurken, çocukların ailelerine de geçmiş olsun dilekleri iletti.
Çocuk hastalarla yakından ilgilenildi, moral verici sohbetler yapıldı.
Başkan Alparslan ve teşkilat üyeleri, çocukların ve ailelerinin yanında olduklarını ifade ederek bu anlamlı günde birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı, benzer ziyaretlerin toplumun her kesimiyle güçlü bağlar kurmak adına önemli olduğunu vurguladı.
-“23 Nisan’ın neşesi hastanemizi sardı!”-
Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Yılmaz Dündar, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ve beraberindekiler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hastanemizde tedavi gören çocuklarımızı ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Minik kalplerin yüzlerinde oluşan tebessüm ve gözlerindeki ışıltı, bu anlamlı günün en güzel yansıması. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutlarız. Geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve barış dolu yarınlar diliyoruz!” dedi.