Tarih: 21.05.2024 14:19

52 Orduspor’un Final Karşılaşması Rams Park’ta

Facebook Twitter Linked-in

52 Orduspor FK, TFF 3. Lig play-off 3. tur rövanş maçlarının tamamlanmasının ardından finale yükseldi. Aliağa FAŞ’ı penaltılarda 3-1 yenerek büyük bir başarıya imza atan 52 Orduspor, TFF 2. Lig’e yükselme şansı yakaladı. Final maçı, 25 Mayıs’ta Galatasaray’ın stadyumu RAMS Park’ta oynanacak.

Zorlu Rakibini Eledi

Çift maç eleme usulüne göre oynanan turda, 52 Orduspor ilk maçta Aliağa FAŞ’ı 1-0 mağlup etmişti. Rövanş maçında ise penaltılarda 3-1 üstünlük sağlayarak finale yükselmeyi başardı.

Finalde Çimentaş Elazığspor

52 Orduspor, finalde Çimentaş Elazığspor ile karşılaşacak. Elazığspor, İzmir Efeleri’ni eleyerek finale yükselmişti. Bu önemli maç, iki takımın da TFF 2. Lig’e çıkma mücadelesine sahne olacak.

RAMS Park’ta Büyük Final

Final maçı, 25 Mayıs’ta Galatasaray’ın stadyumu RAMS Park’ta oynanacak. Maçın saati, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından daha sonra duyurulacak.

Şehirde Büyük Heyecan

52 Orduspor’un finaldeki galibiyetiyle TFF 2. Lig’e yükselme ihtimali, tüm Orduluları büyük bir heyecana boğdu. Şehir ve taraftarlar, 25 Mayıs’ta RAMS Park’ta oynanacak final müsabakasına büyük umut ve heyecanla bakıyor. Orduspor taraftarları, takımın bu önemli maçtan zaferle ayrılarak bir üst lige çıkmasını bekliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —