Tarih: 26.06.2024 11:01

52 Orduspor Transfer Çalışmalarına Başladı…

Facebook Twitter Linked-in

 

Yeni sezonda TFF 3.Lig 3.grupta mücadele edecek olan mor beyazlıları güçlü rakipler bekliyor. Geçen sezon aynı grupta yer alan ve Play-Off yarı final maçında karşılaşan Aliağa FK, yine geçen sezon aynı grupta yer alan ve Play-Off çeyrek final maçında karşı karşıya gelen Ayvalıkgücü Belediyespor grupta zirve hesapları yapan takımlar olacak.

Geçen sezon başka gruplarda olup Play-Off oynayan, bu sezon 3.grupta mücadele edecek olan Bursa Yıldırımspor, Alanya Kestelspor ve Efeler 09 takımları 52 Orduspor’un şampiyonlukta en zorlu rakipleri olacak. Yine bu sezon Bal liginden gelen Çorlu Spor 1947, Viranşehir Belediyespor ve Yozgat Belediyesi Bozokspor kapalı kutu konumundalar.

Geçen sezon 52 Orduspor’un grubunda yer alan ve Play-Off şansını son haftalarda kaçıran Küçükçekmece Sinopspor, yeni sezonda grupta şampiyonluk hesapları yapacak takımlar arasında yer alıyor. Transfer çalışmaları için dün 52 Orduspor kulüp başkanı Şükrü Bodur, teknik direktör Cahit Erçevik ve sportif direktör Alpago Cumhur Akbay bir araya geldi.

İlk kez transfer komitesinin yer almayacağı transferleri kulüp başkanı Şükrü Bodur, teknik direktör Cahit Erçevik ve sportif direktör Alpago Cumhur Akbay yapacak. Transferde önceliği iç transferlere ayıran mor beyazlılar, iç transferi bitirir bitirmez dış transfere yönelecek. Dış transferde yönetim kurulu ve teknik ekibin listeleri dikkate alınarak transfer yapılacağı bildirildi. Transferde önceliğin elit futbolcular yönünde yapılacağı söylenirken bir yandan da transfer piyasasının aşırı yüksek oluşu sadece 52 Orduspor yönetimini değil, tüm kulüp yönetimlerini kara kara düşündürüyor. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —