Bu kapsamda ÜSTP, Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ile yapılan görüşmelerin ardından YEDAŞ ile iş birliği sürecini başlattı.
ÜSTP Dönem Sözcüsü Alper Argan ve yürütme kurulu üyeleri, OBB Parklar ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Hayati Ağıl ve ekibiyle gerçekleştirdikleri görüşmelerde, Ünye Çamlık'taki elektrik kablolarının yer altına alınmasının can ve mal güvenliği açısından hayati öneme sahip olduğunu dile getirdi. Yapılan değerlendirmelerde, Daire Başkanlığı'nın konuya olumlu yaklaşım sergilemesi üzerine süreç YEDAŞ boyutuna taşındı.
Bu doğrultuda ÜSTP heyeti, YEDAŞ Ünye İşletme Müdürü Onur Yılmaz'ı ziyaret ederek, Çamlık'taki elektrik hatlarının yer altına alınması konusunda iş birliğinin güçlendirilmesi yönünde görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, teknik ve saha açısından bu çalışmanın mümkün olduğu, gerekli altyapı desteğinin sağlanması halinde hayata geçirilebileceği ifade edildi. ÜSTP, bu altyapı desteği konusunda OBB Parklar ve Bahçeler Dairesi ile birlikte hareket etme yönünde mutabakata varıldığını da aktardı.
YEDAŞ Ünye İşletme Müdürü Onur Yılmaz ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiği belirtilirken, proje hayata geçtiğinde Ünye Çamlığı'nı ziyaret eden vatandaşlar ile şehir dışından gelen misafirlerin daha güvenli ve konforlu bir ortamda vakit geçirebileceği vurgulandı.
ÜSTP yetkilileri, YEDAŞ Ünye İşletme Müdürü Onur Yılmaz'a samimi ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, daha mutlu ve yaşanabilir bir Ünye için saha çalışmalarının artarak devam edeceğini ifade etti.