Tarih: 10.11.2025 16:12

ULU ÖNDER İÇİN MEVLİD OKUTULDU

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde İYİ Parti Ünye İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen anlamlı bir etkinlikle anıldı.

 

İYİ Parti Ünye İlçe Teşkilatı, Genel Başkan Musavat Dervişoğlu'nun öncülüğünde, Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programı kapsamında Atatürk'ü rahmet ve minnetle andı.

 

Ünye Büyük Camii'nde ikindi namazı öncesi okunan Mevlid-i Şerif'in ardından, ibadetlerini yerine getiren vatandaşlara İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Servet Zeren ve parti üyeleri tarafından cami avlusunda lokma ikramı yapıldı.

 

İYİ Parti Ünye İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada,

 

"Atatürk'ü yok sayanlara inat, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve minnetle andık."

ifadeleri kullanıldı.

 

Açıklamada ayrıca,

 

"Atatürk'ü yok sayanlara inat!

Genel Başkanımız Musavat Dervişoğlu öncülüğünde, 81 ilimizin genelinde olduğu gibi biz de Ünye Büyük Camii'nde ikindi namazı öncesi okunan Mevlid-i Şerif ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve minnetle andık.

Bu anlamlı zincirin bir halkası olmaktan büyük onur duyuyorum."

şeklindeki paylaşım dikkat çekti.

 

ONEY FLASH FM / UMUT ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —