Tarih: 08.03.2025 15:35

CHP Ordu Teşkilatı Altınordu’da Halkla Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Altınordu'nun doğayla iç içe atmosferinde gerçekleşen buluşmada, CHP heyeti vatandaşlarla sohbet ederek onların talep ve beklentilerini dinledi. Halkın sorunlarına çözüm üretmek için sahada olmaya devam edeceklerini belirten CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, "Dayanışmanın, birlik ve beraberliğin gücünü bir kez daha hep birlikte hissettik. Halkımızın yanında olmaya, onların sesine kulak vermeye devam edeceğiz" dedi.

Gürgentepe Belediye Başkanı Cemil Coşkun ise yerel yönetimler olarak halkın taleplerine duyarlı olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, "Bu güzel şehrin insanlarıyla el ele vererek, dayanışma içinde büyümeye ve gelişmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Baran Said Kır da gençlerin beklentilerine yönelik çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, toplumun her kesimiyle temas halinde olacaklarını söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —