Başkan Leyla Çıtır İstanbul'da Temaslarda Bulundu
Çamaş Belediye Başkanı Leyla Çıtır, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'ne katılarak İstanbul'da bir dizi temas ve görüşme gerçekleştirdi.
Gerçekleştirilen görüşmeler kapsamında Başkan Çıtır, Çamaş Belediyesi ile kardeş belediye olan Üsküdar Belediyesi arasında sürdürülen iş birliğinin önemine dikkat çekti.
Yerel yönetimler arasındaki dayanışmanın, ilçelerin hizmet kapasitesini artırdığına vurgu yapan Başkan Çıtır, bu tür iş birliklerinin Çamaş'a önemli katkılar sunduğunu ifade etti.
Başkan Çıtır ayrıca, Çamaş Belediyesi'ne tahsis edilen hizmet aracı dolayısıyla Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'a teşekkür etti.
Dayanışma ve ortak çalışma kültürünün güçlenerek devam edeceğini belirten Başkan Çıtır, bu yaklaşımın önümüzdeki süreçte ilçeye yeni projeler ve hizmetler olarak yansıyacağını kaydetti.
